Читај ми!

Клан, сезона 3 на РТС 1

Трећа сезона серије "Клан" прати посрнуће и пад мафијашког клана на чијем су челу Шок и Паша, главни јунаци претходних сезона. Сезона је фокусирана на атентат на председника државе Ђорђевића, као и на каснију полицијску акцију у којој долази до обрачуна са вођама и припадницима клана, који завршавају ликвидацијама и хапшењима свих битних учесника ове криминалне организације.

У првој епизоди, која носи назив "Дан први: Одлука", Шок и Паша су на врхунцу своје моћи, али им је полиција за петама. Главни проблем је: како се отарасити репова из прошлости? Али сада постоји и главна мета ка том циљу...

Улоге тумаче: Александар Димитријевић, Недим Незировић, Владимир Ковачевић, Ненад Поповић, Младен Совиљ, Иван Зарић, Стојан Ђордјевић, Сава Стојановић, Урош Јовчић, Милош Танасковић, Милош Петровић Тројпец, Дејан Карлечик, Феђа Штукан, Анђела Поповић, Милена Божић, Љубинка Кларић, Милош Лазић, Никола Вујовић, Тихомир Станић, Данило Михајловић, Ђорђе Крећа, Алекса Илић, Небојша Рако, Иван Ђорђевић, Горица Поповић, Амила Терзимехић, Борис Шавија, Душан Јакишић, Александар Цветковић, Бојан Жировић и други.

Уредник серије за РТС: Марко Новаковић
Редитељ: Бобан Скерлић
Сценариста: Бобан Скерлић
Директорка фотографије: Маја Радошевић
Монтажерка: Наташа Пантић
Сценограф: Кирил Спасески
Костимографкиња: Татајана Радишић
Композитор: Мате Матишић
Дизајнер звука: Милан Михајловић
Сниматељ звука: Петар Стојичић
Производња: "Телеком" и "Firefly" 2022. године