Серија "Село гори, а баба се чешља"

Комплет од шест ДВД-ја садржи 24 епизоде.

Главни јунак је сељак Радашин (Радош Бајић), који прича причу о својој породици, времену и селу у коме живи, и сељацима са којима проводи дане. Време проводи са Драгојлом (Мирко Бабић), Жотом (Драган Николић) и Милом (Милорад Мандић Манда).

Радашинову породицу, о чијој судбини Радашин воли да прича и размишља, чине жена Радојка (Љиљана Стјепановић), син Радослав (Недељко Бајић), са снајом из Шведске Ингрид (Ана Сакић) и унуком Томасом, односно Томом (Милош Станојевић), и ћерка Милона (Мариана Аранђеловић) са зетом Раденком (Фуад Табучић) и унуцима Милицом (Ксенија Репић) и Милутином (Братислав Чеперковић).

Место радње је смештено у једно мало село, између три Мораве (Велике, Јужне и Западне).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво