Легенда домаће поп музике доминира у читавој Европи

На порталу Евровизије албум Здравка Чолића на првом месту

 

На порталу "Eurovision on top" који окупља милионе поклоника највеће европске музичке манифестације нови албум Здравка Чолића "Оно мало среће" нашао се на првом месту листе "Топ 15 европских албума".

Иако је на Евровизији наступао давне 1973.године са песмом "Гори ватра", евровизијски фанови из целог света и даље помно прате његов рад. На топ листи синглова високо су се котирале песме "Мала", "Шљиве су родиле" и "Кућа пуна народа" што је доказ да бројна европска публика итекако прати рад најпопуларнијег певача са Екс Ју простора.

Актуелни албум Здравка Чолића "Оно мало среће" у издању две највеће дискографске куће у региону ПГП РТС и Croatia Records, најпродаванији је албум у протеклих пар месеци у Србији.

"На нашим листама продаје у ПГП-у нови албум Здравка Чолића је убедљиво најпродаванији. За нашу кућу је велика част што имамо у својим редовима легенду домаће поп музике, који је снимио овако добар и комерцијалан албум" -рекао је Владимир Граић директор ПГП-а.

Албум је најпродаванији и на територији Хрватске према службеним подацима HDU - Хрватске дискографске удруге.

- Весели ме да албум " Оно мало среће" легендарног Здравка Чолића од тренутка када је објављен, постиже успехе у континуитету. Не само у регији, већ и у целом свету. Доказ томе је и његов пласман на прво место Европске топ листе - каже Желимир Бабогредац директор Croatia Recordsa.

Пре неколико дана Здравко је завршио спот за нумеру "Тебе чувам за крај" који је снимио у Лисабону. После Лисабона Чола поново путује у Шведску где наставља мини турнеју у Stokholmu 14.април и Horsensu седам дана касније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво