Бајага се враћа у ПГП РТС

Нови студијски албум Бајаге и "Инструктора" под називом "У сали лом" појавиће се 18.априла 2018, у издању ПГП РТС-а.

   

    29.марта, у просторијама ПГП РТС на Кошутњаку потписан је уговор о издању новог албума под називом "У сали лом", Момчила Бајагића Бајаге и издавачке куће ПГП РТС.

    Руководилац ПГП РТС Владимир Граић, након потписивања уговора нагласио је да је велика част да се сарадња са једним од највећих музичких звезда у региону поново наставља.

    "Сматрам да је ово један од бољих Бајагиних албума, а како је Бајага један од најпопуларнијих извођача у региону, подразумева се да је ово велика ствар за нашу кућу. Обзиром да смо крајем прошле године издали и нови студијски албум Здравка Чолића, ПГП РТС потврђује да је без конкуренције у нашој земљи.

    Бајагин албум, баш као и албум Здравка Чолића издат је у регионалној копродукцији са "Croatia rekords" - истакао је Граић.

   " Осамдесет одсто мојих албума изашло је у издању ПГП-а и сигуран сам да ће ово бити наставак успешне сарадње "-рекао је Бајага.

    Албум има девет нових песама, као и бонус песму "Поинт бланка" под називом "Кад месец проспе реком сребра сјај" са албума "Гитарологија". Поред Бајаге аутори на албуму су Жика Миленковић и Драгољуб Црнчевић.

 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 22. апр 2018, 21:39) - anonymous [нерегистровани]

Gramofonska ploča

Ja sam čula da hoće i upravo u tom obliku ću ga kupiti

(уторак, 03. апр 2018, 12:28) - Jovana [нерегистровани]

Gramofonska ploca

Hoce li izaci album i u gramofonskoj ploci?