Списак изабраних кандидата 4

Настављамо објављивање имена најуспешнијих кандидата Јавног позива РТС- а "Тражимо сто младих стручњака за 21. век". До сада су објављена имена одабраних кандидата за 16 професионалних групација.

Нашли смо људе за 21. век- од 17.000 пријављених кандидата и после неколико елиминационих кругова, Радио-телевизија Србије завршила је одабир младих стручњака за 21. век.

Међу 17.000 пријављених, кроз неколико елиминационих кругова, изабрани су најбољи међу најбољима.

Наставак списка:   

Дизајнери звука:

1. Иван Троскот

2. Саша Рашета

3. Марко Ђукић

Монтажери:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   1. 1. Дарко Симић

2. Владимир Радовановић

Копирајтери :

1. Марко Беоковић

2. Марко Влаховић

Претходни списак кандидата за професионалне групе веб-мастер/веб-администратор,веб-дизајнер, костимограф, сценограф, правници, погледајте овде.

Списак одабраних кандидата за професионалне групе: преводиоци, музички сарадници, финансије и драматурзи погледајте овде.

Списак одабраних кандидата за групе: редитељи, организатори, сниматељи и пи-ар менаџери погледајте овде.

Пракса у РТС-у почиње 1. марта, трајаће три месеца током којих ће кандидати примати новчану надокнаду.

По завршетку праксе, оне који докажу спремност да преузму одговорност за будућност Јавног медијског сервиса Србије чека стални посао.

Јавним позивом РТС-а створена је шанса за младе, образоване људе да своје знање што пре и практично примене. Ово је била и најбржа генерацијска прилика за посао, усавршавање и каријеру у Србији.

број коментара 0 Пошаљи коментар