Форма Идеале опремила трећу Сигурну кућу у Београду

Компанија "Форма Идеале" опремила је треће склониште за жртве породичног насиља свим елементима намештаја неопходним за боравак штићеница у новосаграђеном објекту од 250 квадратних метара.

Према речима представника компаније "Форма Идеале", укључивањем у ову акцију РТС је имао намеру да подржи хуману и племениту идеју иницијатора, али и да скрене пажњу јавности и осталим друштвено-одговорним компанијама на проблеме жртава породичног насиља у Србији и потребу да, у складу са могућностима, свако да свој допринос.

Интензивна активност ове компаније на пољу друштвеног активизма током 2010. године, реализована је кроз неколико десетина пројеката донација и подршке институцијама и установама које се баве заштитом и бригом о најугроженијим друштвеним групацијама.

Међу бројним хуманим пројектима које су подржали јесте подршка иницијативи Комесаријата за избеглице-опремање 20 домова за избегле и интерно расељене породице, комплетно опремање објекта "Дечје село" у Сремској каменици, као и обнављање смештајних капацитета предшколске установе "Радосно детињство" у Новом Саду.

Компанија "Форма Идеале" ће и убудуће подржавати пројекте који за циљ имају конкретну и правовремену помоћ и подршку као и оне који фокусирају пажњу шире јавности ка стварним, реалним проблемима и свим потребама угрожених  друштвених група житеља Србије.

број коментара 0 Пошаљи коментар