Делегација Србије стигла у Минск

Српска делегација је одмах по доласку у главни град Белорусије укључена у бројне промотивне и продукционе активности које су сегменти опсежних припрема за што садржајнији и ефектнији наступ на овогодишњем такмичењу “Дечја песма Евровизије”.

Соња Шкорић и балерине Јана Ненадовић и Исидора Марковић већ су реалзизовале неке од  програмских и продукцијских сегмената у које су укључени представници свих 14 земаља-овогодишњих учесница такмичења "Дечја песма Евровизије 2010."

Већ осам година, неизоставан део интернационалног финала "Дечја песма Евровизије"су такозване "Разгледнице"- видео инсерти од  30 секунди којима се представљају највеће вредности земаља из којих такмичари долазе.

Соња, Јана и  Исидора су као прави професионалци урадиле свој део посла, њихова позитивна енергија и младалачки шарм допринеле су да успешно одговоре на  тему овогодишњих  "Разгледница"- "Be inspired".

Соња Шкорић снимила је у Минску и своју музичку деоницу за заједничку песму свих учесника. Песма је део пројекта УНИЦЕФа- покровитеља овогодишње Дечје песме Евровизије.

Све делегације земаља-учесница су стигле у престоницу Белорусије, многобројни фанови овог музичког догађаја пристижу а велелепна Минск арена је потпуно спремна.

Узбуђење међу младим такмичарима расте, одржани су почетни партији и пријеми код домаћина.

Из неколицине хотела у Минску од сутра неће по цео дан одзвањати мелодије из 14 земаља света јер ће такмичари, уместо у својим собама, почети прве праве пробе на сцени раскошне Минск арене.

Наша Соња већ има заказане интервјуе за белоруске и иностране медије, пробе на сцени су заказане од сутра а делегација Србије биће почасни гост и на неколицини пријема.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 30. дец 2010, 12:38) - Stevan Brcko [нерегистровани]

!

Isi!Pa kako je bilo!cestitam!