Први финалисти „Беовизије“: Еуфорично очекујемо финале у недељу

Игор Симић, Thea Devy, Неда Украден, Андрија Јо, Марко Марковић и група ЕЈО одабрани су да у недељу наставе да се такмиче за српског представника на 65. „Песми Евровизије“. У изјави за Интернет портал РТС-а, финалисти кажу да једва чекају недељу и наставак такмичења.

Такмичари који су из прве полуфиналне вечери „Беовизије 2020“ обезбедили место у финалу задовољни су вечерашњим наступом.

„Нисам знао шта могу да очекујем, надао сам се победи, али стално сам говорио да можда не прођемо. Цео мој тим је 'искидао'“, узбуђено прича Андрија Јо додајући да је презадовољан и да је проласком у наставак такмичења „већ победио“.

Чланови групе ЕЈО пресрећни су због проласка и поздрављају све своје обожаваоце.

„Нисам очекивао, али сам се надао“, истакао је Игор Симић који ће у финалу наступити пети.

Thea Devy признаје, у изјави за Интернет портал, да је веома срећна због проласка у финале „Беовизије“.

„Пресрећан сам, шта друго, да се захвалим целој Србији, свима који су гласали, целом југу и Владичином Хану, много вам хвала, верујте у мене као што ја верујем у вас“, каже Марко Марковић који 29. фебруара слави рођендан уз пролазак у финале националног избора за представника на 65. „Песми Евровизије“.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 29. феб 2020, 02:32) - Hurricane_2020 [нерегистровани]

Hvala

Evidentan je ovogodisnji trud, sve je mnogo bolje nego prethodnih godina. I bravo coveka u lajvu, sve je morao sam da odradi.