Читај ми!

Znamo li svoja prava kao pacijenti?

Sa zajedničkim ciljem, dve organizacije srele su se i rešile da ukrste svoja znanja i interesovanja i pomognu da se odgovori na jedno veoma važno pitanje – da li smo, kao pacijenti, upoznati sa svojim pravima?

Udruženje „Šansa za roditeljstvo” i pokret „Pravo na život - Meri” u narednim mesecima, kroz zajedničke inicijative, pokušaće da nam približe sva naša prava koja možemo da ostvarimo u okviru zdravstvene zaštite. Početak priče podrazumeva i obilazak lokalnih domova zdravlja širom Srbije, anonimne ankete, a na kraju će biti ponuđena i rešenja koja imaju za cilj zaštitu prava pacijenata. O tome pričamo od 13 časova sa predstavnicom udruženja „Šansa za roditeljstvo”, Marijanom Arizanović.

Od 14 časova slušamo singlove i pesme sa albuma koje su objavljene na današnji datum, ili one koje podsećaju na rođendane muzičara. Tu je i pola sata muzike iz Srbije i regiona, slušaćemo i priče o poznatim pesmama, ali i one koje su trenutni hit. Pratimo i gužve u saobraćaju i druge aktuelnosti.

Emisiju vodi Kruna.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво