Čitaj mi!

Gost: glumica Kalina Kovačević

2022. je njena godina i privodi je kraju sa nagradom koja nosi ime „Ružica Sokić“ i biće joj dodeljena za dve uloge: za ulogu Julije Kavran u drami „Godine vrana“, u režiji Siniše Kovačevića, i Elen, u pozorišnoj verziji kultnog Tolstojevog romana „Rat i mir“, u režiji Borisa Liješevića.

Takođe, dobila je i godišnju nagradu svoje matične kuće, Narodnog pozorišta. Osim toga, Kalina Kovačević je jedna od javnih ličnosti koja skreće pažnju javnosti na važne teme, ne libeći se da u svrhu podizanja svesti deli i lična iskustva. Zbog toga je ona danas naš gost.

U nastavku ćemo se podsetiti važnih događaja u pop rok istoriji koji su se dogodili na današnji dan. Tu je i pola sata rezervisanih za domaćicu, muziku iz Srbije i regiona, priča o jednoj pesmi i niz aktuelnih zanimljivosti i važnih informacija. 

Sa vama je Jelena Knežević.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]