Čitaj mi!

Popodne

Tačno smo na polovini septembra a leto i dalje traje!

Dok su se kolege iz prepodnevnog dela Letnje bašte potrudile da vas probude i animiraju na razgovor, popodnevna smena će vas, uz kaficu i ručak, uputiti na mnoga zanimljiva mesta. 

Za razliku od ljudi, humanost nikada ne ide na odmor, što dokazuje i večerašnja humanitarna manifestacija pesnika i književnika u klubu „Lotrek” u Beogradu. U organizaciji izdavačke kuće „Bitije” i koorganizaciji „Kluba istoričara Posavina” održaće se pesničko veče radi prikupljanja sredstava za biblioteku škole u Krnjevu na Kosovu i Metohiji. 

U klubu „Elektropionir” večeras se održava poetski klabing. Još jedan u nizu događaja koji opovrgavaju staru tezu da je poezija stvar samo biblioteka, domova kultura i priredbi. Petnaest pesnika i autora kratkih priča predstaviće vam se u okviru manifestacije „Književni slet”. 

Saznaćete takođe kakvo vas vreme čeka u narednih nekoliko dana i kakvo je stanje na svim većim saobraćajnicama u zemlji, o čemu će sa lica mesta svedočiti naš dežurni reporter. A pre svega saznaćete po čemu je značajan današnji datum, 15. septembar. 

Voditelj: Miodrag Stošić

Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]