Predbračni ugovori

„Brak se uređuje zakonom samo onda kada ne može drugačije“, davno je napisao Duško Radović.

Kako se danas veliki broj mladih vodi principom „čist račun, duga ljubav”, sve češće se odlučuju da svoje buduće, pre svega imovinske odnose, odrede unapred. Pravnici su mišljenja da u tome nema ničeg lošeg, jer će na taj način poštedeti sebe brojnih problema ukoliko dođe do razvoda. Kako se pravi predbračni ugovor, može li da dovede u sumnju ljubav i poverenje, šta na to kažu psiholozi i naši sugrađani, čućete u današnjoj emisiji. 

U nastavku podsećanje na događaje koji su kroz istoriju muzike obeležili 31. maj. Očekuje vas još jedna priča o pesmi, pola sata domaće i muzike iz regiona, najava aktuelnih događaja i raport našeg reportera o saobraćaju na beogradskim ulicama.

Voditelj Vesna Parezanović Aleksić

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]