Čitaj mi!

Kako se pravilno čisti organizam i kada je pravo vreme za to?

Termin „detoksikacija” je sve popularniji, a da li tu metodu pravilno koristimo?

Danas postoje brojne zablude o detoksikaciji i zbog toga treba znati koji je pravi način za čišćenje organizma, kao i to da nije detoks za svakog i u svakom momentu. Na ovu temu govori dr Dejan Čubrilo, profesor medicine sporta i profesor fiziologije na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Pored saveta u vezi sa čišćenjem organizma, doktor Čubrilo daje savete za dizanje imuniteta i objašnjava zašto nam povremeno kosa brže sedi nego inače. Čak nam otkriva i tajnu kako da smanjimo sede vlasi.

U nastavku emisije - detoks za dušu. Slušaćemo mnogo dobre muzike, pre svega zanimljivosti iz sveta muzike koje su obeležile današnji dan. Čućete i novosti sa svetskih top lista kao i još jednu „Priču o pesmama”.
Pred kraj emisije, sa beogradskih ulica, novosti donosi Jovana Zec.

Voditeljka Ružica Vrhovac

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]