Читај ми!

Zašto - zato

Zbog čega u restoranima prvo dobijamo hleb, zašto su sedišta u avionima plava, čemu služi mali džep na farmerkama?

To su samo neka od pitanja na koja ćemo dati odgovor u današnjoj emisiji koju posvećujemo naizgled nevažnim, svakodnevnim stvarima na koje često ne obraćamo pažnju.

U rubrici „Tek da se zna” čućete priče o velikodušnim direktorima, od kojih je jedan poklonio automobil svom radniku, a drugi podelio dobit sa zaposlenima. Pripremili smo i druge zanimljivosti, servisne informacije i najave događaja.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić
Muzički urednik: Olga Kepčija

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом