Читај ми!

Zašto - zato

Zbog čega u restoranima prvo dobijamo hleb, zašto su sedišta u avionima plava, čemu služi mali džep na farmerkama?

To su samo neka od pitanja na koja ćemo dati odgovor u današnjoj emisiji koju posvećujemo naizgled nevažnim, svakodnevnim stvarima na koje često ne obraćamo pažnju.

U rubrici „Tek da se zna” čućete priče o velikodušnim direktorima, od kojih je jedan poklonio automobil svom radniku, a drugi podelio dobit sa zaposlenima. Pripremili smo i druge zanimljivosti, servisne informacije i najave događaja.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić
Muzički urednik: Olga Kepčija

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво