Читај ми!

Gost: Gordan Kičić, glumac i reditelj

Nakon uspešnog filmskog rediteljskog debija, filma „Realna priča”, Gordan Kičić je u vikendu za nama imao i televizijski rediteljski debi, jer je na RTS-u počelo prikazivanje serije „Mama i tata se igraju rata”, u kojoj tumači i glavnu ulogu. U priči o porodici pred kojom su razni izazovi savremenog društva, prepoznaće se mnogi.

U nastavku emisije kroz datumske priče i pesme podsetićemo se važnih događaja koji su se u istoriji popa i roka dogodili na današnji dan, a u vezi su sa: Tomom Petijem, Ejmi Vajnhaus, grupama U2 i Stiv Miler bend. Tu je i pola sata rezervisanih za muziku iz Srbije i regiona, priča o jednoj pesmi, aktuelnosti sa svetskih muzičkih top lista i novosti sa naše kulturno- umetničke scene. 

Voditelj emisije je Jelena Knežević.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво