Čitaj mi!

Gost: Gordan Kičić, glumac i reditelj

Nakon uspešnog filmskog rediteljskog debija, filma „Realna priča”, Gordan Kičić je u vikendu za nama imao i televizijski rediteljski debi, jer je na RTS-u počelo prikazivanje serije „Mama i tata se igraju rata”, u kojoj tumači i glavnu ulogu. U priči o porodici pred kojom su razni izazovi savremenog društva, prepoznaće se mnogi.

U nastavku emisije kroz datumske priče i pesme podsetićemo se važnih događaja koji su se u istoriji popa i roka dogodili na današnji dan, a u vezi su sa: Tomom Petijem, Ejmi Vajnhaus, grupama U2 i Stiv Miler bend. Tu je i pola sata rezervisanih za muziku iz Srbije i regiona, priča o jednoj pesmi, aktuelnosti sa svetskih muzičkih top lista i novosti sa naše kulturno- umetničke scene. 

Voditelj emisije je Jelena Knežević.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]