Dva metra od frižidera i „zatvorski fitnes“

Zalihe hrane koje su ljudi širom sveta pravili na početku pandemije, nažalost u nekim zemljama završe bačene, jer im istekne rok trajanja ili se ukvare.

Drugi, opet, jedu od nervoze, dosade, ili prosto jer ima. Bez fizičke aktivosti, to može da utiče na raspoloženje i kondiciju, a dalje i na naš imunitet, posredno. Kako da se pokrenemo u vremenu nekretanja i šta savetuju treneri širom sveta? O tome pričamo na početku emisije.

U nastavku i druge teme. Servisne informacije i drugi važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona. 

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]