Najvažnije lekcije školarcima

Zaista se mnogo toga u svetu okrenulo „naglavačke“; između ostalog, decu više ne podstičemo da se igraju grupno na otvorenom, već da gledaju TV i koriste računar. Doduše, za potrebe škole.

Kako će izgledati kraj ovog polugodišta? Kako deca završavaju razrede širom sveta? Kako u Srbiji? Koje su, sem školskih, najvažnije životno-pademijske lekcije koje želite da oni savladaju? Za taj deo, čućemo preporuke psihologa, pedagoga, ali i roditelja.

U nastavku i druge teme. Servisne informacije i drugi važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona.

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]