Kupovina preko interneta – blagodet uz oprez

Sad kad je kretanje ograničeno kao i fizički kontakt, mnogi se odlučuju da sve što mogu, kupe onlajn – od namirnica do zabavnih sadržaja.

Ova velika olakšica dolazi sa svojim rizicima, na koje možemo da se pripremimo i predupredimo ih. Na šta sve treba paziti prilikom kupovine preko interneta, pričamo u prvom satu emisije. Čućete i još praktičnih saveta za ove dane, poput toga kako da se naočare za vid ne zamagljuju prilikom nošenja zaštitne maske. 

U nastavku i druge teme. Servisne informacije i drugi važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona.

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]