Strah od informacija ili dezinformacija?

Dok sa svih strana stižu saveti da se ne prepuštamo udubljivanju u razne teorije o pandemiji, „kazala mi drugarica iz Italije“ i „sto posto proveren lek za imunitet“ lančanim porukama – da li nas informacije iz zvaničnih izvora plaše više od onoga što je podstrek za pridržavanje pravila izolacije?

U prvom satu emisije govorićemo o SMS-u Kriznog štaba koji su preksinoć neki građani dobili i koji ih je uplašio, prenosimo objašnjenja državnog vrha za ovakve i slične poteze i pričamo o drugim aktuelnim informacijama u vanrednom stanju.
U nastavku i druge teme. Servisne informacije i drugi važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona.

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]