Obrati pažnju!

Srednjoškolci imaju novu priliku da pokažu i unaprede svoja IT znanja.

Udruženje studenata informatike FONIS po drugi put organizuje Hakaton za srednjoškolce, 24-časovno takmičenje na kome će učenici pokušati da naprave najbolje rešenje zadatog problema korišćenjem savremenih tehnologija. Sa svim tim će se delimično upoznati na radionicama osmišljenim tako da takmičarima pruže dobru osnovu za sam Hakaton. Šta konkretno srednjoškolcima pruža ovo takmičenje i usavršavanje i kako još FONIS podržava mlade da budu što bolji u ovoj oblasti, pričaće nam gošće Jovana Marković i Dejana Lukač.

U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. „Vremenske kapsule” podsetiće nas na albume i muzičare koji slave godišnjicu objavljivanja ili rođendan. Tu je i pola sata muzike samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o nastanku i zanimljivom „životu” raznih pesama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama.

Voditelj: Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]