Letnja bašta

Kina odavno nije asocijacija samo na jeftinu robu. Svakog dana iz te zemlje nam stižu vesti o proizvodima i uslugama koji imaju predznak "pametno".

Kao jedna od najnaprednijih zemalja u oblasti tehnologije, Kina ulaže u obrazovanje budućih stručnjaka za veštačku inteligenciju. Primena te tehnologije ušla je u mnoge sfere društva i biznisa, i zanimljivo je pratiti kako menja svet oko nas. Da li će roboti za emotivnu podršku, diplomatiju, vođenje televizijskog programa ili čak i pomaganje sudijama, biti mudra investicija za napredak civilizacije? Ovom temom otvaramo naše popodnevno „baštarenje".

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica", pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]