Letnja bašta

Kijanu Rivs, Čak Noris, Gaj Riči, Ešton Kučer, Tom Hardi, Margo Robi, Demi Lovato, Majnard Džejms Kinan, Ed O’Nil, a valja spomenuti i pokojnog Entonija Bordena – svi oni imaju svetski poznate karijere u kinematografiji, muzici i drugim popkulturnim nišama.

Ono što ih spaja jeste brazilski džijudžicu. Ova borilačka veština sve je popularnija i u Srbiji, ali brazilski džijudžicu mnogi pogrešno portretišu kao nešto što je nasilno i za „opake momke". Njegov intenzitet, posvećenost i filozofija su sasvim drugačiji, a o tome govori gost Dvestadvojke, osnivač i glavni trener u „Gracie Barra" (Grejsi baha) klubu u Beogradu, Danijel Brajčić.

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica", pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.


Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar