Vikend te zove!

Najavljujemo pravi vinski vikend u Srbiji!

Beograd je danas domaćin odabranim i najboljim vinarima regiona, koji svoja vina predstavljaju na prvom „Grand Tejstingu”. Ova manifestacija je prva i jedina ove vrste na Balkanu, zato ćemo ugostiti Aleksandra Aćimovića, vrsnog poznavaoca vina.
Ovogodišnji, 14. festival vina „Vinofest Vršac 2019” u organizaciji Turističke organizacije Vršac biće održan u velikoj sali hotela „Srbija”. Ono što izdvaja vršački „Vinofest” od sličnih, jeste mogućnost da se na ovom sajmu degustiraju, ocene i kupe vina koja se u Srbiji inače ne mogu naći.
U Zavodu za sport i medicinu sporta, sutra će biti održano finale XX Memorijalnog turnira RTS u malom fudbalu po grupama, „Igrajmo za 16”.

Udruženje „Čep za hendikep” i desetine nacionalnih organizacija osoba sa invaliditetom, u saradnji sa brojnim kompanijama, instutucijama, ambasadama i pojedincima koji su tokom prethodnih sedam godina doprineli uspešnoj realizaciji filantropsko ekološke inicijative „Čep za hendikep”, danas od 12 časova u „Beogradskom marketu” na Dorćolu, organizuje prvi „Čep FEST” - inkluzivni ekološki festival za celu porodicu.

I još mnogo toga o čemu pričamo do 11 časova. 

Voditelj je Dejana Jočović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво