Obrati pažnju!

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave nego – stil života, ali i posao.

A Bloger Fest je manifestacija koja je proteklog vikenda u Dečijem kulturnom centru Beograda okupila ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma... Na ovom skupu, kroz različite panel razgovore, gosti i učesnici razgovarali su o tome kako unaprediti svoje pisanje, video materijal ili profil na društvenim mrežama, u cilju povećanja kvaliteta ali i kvantiteta - profita i broja pratilaca. Da li su novinare zamenili blogeri, a prosvetare jutjuberi vršnjaci? Kako se na onlajn platformama gradi poverenje publike, šta je danas popularno u ovom svetu, koga Srbija ima da ponudi među pojedincima sa velikim uticajem u digitalnim medijima - o tome smo pričali sa mladim jutjuberima čije objave na srpskom prati milionska publika i piscima blogova različitih žanrova. 

Na današnji dan rođen je muzičar i vođa grupe „Motorhed” Ijan Lemi Kilmister pa mu posvećujemo rubriku „Vremenska kapsula”. Tokom popodneva predlažemo i kulturne događaje u gradovima Srbije, a „Šta kaže mreža” prenosi novosti iz digitalnog sveta. Vodimo vas i na koncerte poznatih svetskih i domaćih di-džejeva koji se narednog vikenda održavaju u Hangaru u Luci Beograd, pažljivo osluškujte! 

Voditelj: Milena Milićević

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]