Vizija

Kreativno mentorstvo

„Kreativno mentorstvo" je jedinstven program u Srbiji, koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture, promovišući mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.
Kroz ovaj program, talentovane, posvećene i angažovane mlade osobe aktivne u oblasti kulture dobijaju mogućnost da od odgovarajućih mentora u odnosu na svoje potrebe i interesovanja, a kroz niz aktivnosti, treninga i događaja stiču uvide, kontakte i informacije do kojih sami ne bi došli.

Konkurs za ovogodišnji ciklus je otvoren do 19. oktobra, a namenjen je perspektivnim profesionalcima u oblasti kulture iz cele Srbije zainteresovanim za mentorsku podršku njihovim projektima, inicijativama i ličnom i profesionalnom razvoju.
Tim „Kreativnog mentorstva" će do sredine oktobra meseca svoj program uživo promovisati u nekoliko gradova uSrbiji, a u današnjoj emisiji će ga predstaviti Tanja Nikolić, menadžerka programa. 

Emisiju uređuje i vodi mr Ljubica Krminac.

broj komentara 0 pošalji komentar
Vizija Vizija

Autor:
Beograd 202

Socio-kulturološki magazin, koji prati savremene društvene fenomene. Emisiju uređuju mr Ljubica Krminac (kultura) i Aleksandra Glovacki (umetnost). [ detaljnije ]