Vizija

Kreativno mentorstvo

„Kreativno mentorstvo" je jedinstven program u Srbiji, koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture, promovišući mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.
Kroz ovaj program, talentovane, posvećene i angažovane mlade osobe aktivne u oblasti kulture dobijaju mogućnost da od odgovarajućih mentora u odnosu na svoje potrebe i interesovanja, a kroz niz aktivnosti, treninga i događaja stiču uvide, kontakte i informacije do kojih sami ne bi došli.
Konkurs za ovogodišnji ciklus je otvoren do 19. oktobra, a namenjen je perspektivnim profesionalcima u oblasti kulture iz cele Srbije zainteresovanim za mentorsku podršku njihovim projektima, inicijativama i ličnom i profesionalnom razvoju.
Tim „Kreativnog mentorstva" će do sredine oktobra meseca svoj program uživo promovisati u nekoliko gradova uSrbiji, a u današnjoj emisiji će ga predstaviti Tanja Nikolić, menadžerka programa. 

Emisiju uređuje i vodi mr Ljubica Krminac.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво