Ustanak

Ponovo radi ponton do Lida. Ko je nadležan za postavljanje signalizacije na auto-putu Beograd-Niš? Univerzitet Džon Nezbit osniva Međunarodnu doktorsku školu. O svemu tome tokom jutra od 6 do 9 sati u Ustanku 202.

Crtica 202 ovog jutra govori o poklanjanju.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca Oblaka u bermudama, a tu su i sportske vesti.

Hiljadu i jedan trag Danke Stojiljković predstaviće muzičko delo Miroljuba Aranđelovića Kemiša koje je u svoje vreme bilo osporavano zbog, navodno, lascivnog teksta. Reč je o pesmi Opilo nas vino, koju peva Merima Njegomir, i o stihovima "opilo nas vino, rumeno i belo, tebe moje usne, mene tvoje telo". Inače, ovo je bio prvi komercijalni uspeh pevačice za koju su mnogi tada tvrdili da nikada neće prodati više od 50 hiljada ploča. Međutim, nisu bili u pravu. Ovom pesmom Merima je postigla ogromnu popularnost širom nekadašnje Jugoslavije.

Tu su i aktuelne informacije ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo tokom jutra potražiti odgovore.
Glasnik 202 biće Ksenija Radović koja će preći preko upravo postavljenog pontonskog mosta koji nam olakšava odlazak na plažu Lido.

Na pitanje slušalaca, ko je odgovoran za postavljanje saobraćajne signalizacije na auto-putu Beograd-Niš, odnosno Beograd-Šid, odgovoriće Dušan Janjić.

Univerzitet Džon Nezbit predstaviće danas u podne novu Međunarodnu doktorsku školu jedinstvenu u ovom delu Evrope. O tome će nam govoriti Slobodan Pajović, rektor ovog univerziteta.

To nije sve.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво