Čitaj mi!

Najava kulturnih događaja

Vodič kroz kulturno-umetničke događaje

U posledenjem novembarskom izdanju emisije gošća će biti dr Aleksandra Kolaković, istoričarka, viša naučna saradnica Instituta za političke studije, koja je priredila temat „Kultura i diplomatija" u časopisu „Kultura".

Tim povodom u Domu omladine Beograda će večeras biti održan veliki javni panel pod nazivom „Kultura i diplomatija". Panel je namenjen široj publici kako bi bio pokrenut dijalog i bila unapređena istraživanja kulturne diplomatije i inicirane nove ideje za istraživanja i javnu diskusiju o odnosu kulture i diplomatije.

Festivali i pojedinačni događaji iz oblasti filma, vizuelnih umetnosti, muzike, popularne kulture, publicistike i pozorišta će takođe biti najavljeni u današnjem kulturnom vodiču Radio Beograda 2, koji uređuje i vodi Ljubica Krminac.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Kibicfenster Kibicfenster

Autor:
Grupa autora

U nekoj vrsti kulturnog informatora za nedelju koja je počela, čućete argumentovan izbor i preporuku novinara i urednika RB 2 iz događaja u kulturi koji su u ponudi u toj nedelji. Svaka emisija ima i gosta (goste), čiji izbor diktira aktuelnost – to je neko ko nešto radi u toj nedelji ili je vezan za neki projekat koji je u toku. [ detaljnije ]