Jutarnji program iz tri studija

Mirjana Stojanović Trivanović

Gošća je prof. dr Mirjana Stojanović Trivanović, predsednica Udruženja „Koreni" Republike Srpske. Nedavno su pristupili Savezu udruženja „Koreni" iz Srbije.

Jutarnji program zajednički realizuju Radio Beograd 2, Radio Novi Sad i dopisništvo Radio Beograda iz Niša. Tema razgovora: U kakvim uslovima sada rade ugostiteljski objekti.

Clušaoci mogu da čuju najnovije informacije iz sva tri grada, a petkom i informacije iz Banja Luke od kolega iz Radio Republike Srpske. Najavljujemo kulturne događaje, teme koje su zanimljive našim sugrađanima bez obzira u kom gradu žive. Nova rubrika - Devojčice i dečaci. Stalne rubrike - Dogodilo se na današnji dan, Dečji budilnik, Stari Niš, Rokovnik, Biseri duha ili Vojvođanske zanimljivosti, tu su da svakodnevica počne sa manje stresa a više optimizma.

U dva sata, tu je i dobra muzika, drugačija u odnosu na ostale radio-stanice. Od 6 do 8 sati, pet dana u nedelji, program se čuje na talasima Radio Beograda 2, Radio Novog Sada, ali i na sajtovima Radio Beograda, Radio-televizije Vojvodine i Radio-televizije Srbije. Slušaoci mogu da šalju svoje mišljenje, predloge, pohvale i podršku na mejl: natrivode@rts.rs

Voditelji: Nada Babić, Biljana Mijalković, Biljana Kuriš, Slavica Ličina i Draško Ratković.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво