Razgovor sa Boškom Ivančevićem

U ovonedeljnoj emisiji čućete razgovor sa koncertmajstorom i solo trubačem orkestra MUP-a Srbije.

Ovaj mladi umetnik do sada je stekao bogato i raznovrsno iskustvo kroz saradnju sa Simfonijskim orkestrom RTS, Big Bendom RTS (lead truba), orkestrima opere Narodnog pozorišta, Pozorišta na Terazijama i teatra Madlenijanum, orkestrom FMU, Omladinskom filharmonijom iz Niša i Crnogorskim simfonijskim orkestrom.

Usavršavao se na brojnim majstorskim radionicama, a bavi se i pedagogijom, te je ove godine, kao prva truba učestovao u projektu Filhademija koji organizuje Beogradska filharmonija, a takođe je bio mentor i prva truba u projektu El Sistema.

Autor emiisje: Ana Ćirica

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 04. nov 2020, 11:01) - Tetka Seka [neregistrovani]

Bosko

Dragi Bosko, od srca Ti čestitam sve dosadasnje uspehe, nadam se da ćeš ih nizati i u buduce jer si mlad a pred tobom je uspešna karijera.
Ponosimo se Tobom zajedno sa Tvojom porodicom! Volimo Te!

Pozitivna trema Pozitivna trema

Autor:
Ana Ćirica

Autorska emisija usmerena je na našu muzičku scenu i bavi se prevshodno temama u vezi sa klasičnom muzikom, uz povremene iskorake u druge oblasti (džez, "world music"). Ciljevi ove emisije su informativnog i edukativnog karaktera: usmeriti pažnju ka muzičkim umetnicima koji nisu dovoljno medijski eksponirani, mladima koji tek stasavaju na tom polju, kao i muzičarima koji nisu u prvom planu na koncertnim podijumima... [ detaljnije ]