Читај ми!

Zašto prečesto posežemo za lekovima za smirenje?

Istraživanja pokazuju da svaka peta osoba u našoj zemlji povremeno ili svakodnevno uzima lekove za smirenje. Po tom parametru smo u samom vrhu evropskih zemalja. Što je još gore, često smo sami sebi i lekari i farmaceuti pa na svoju ruku, u zavisnosti od raspoloženja, povećavamo ili smanjujemo dozu. Ovaj podatak nam je povod da o ovome porazgovaramo sa slušaocima u našoj redovnoj rubrici "Pitanje jutra".

U emisiji ćemo govoroti i o mnogim drugim temama:

Marko Vučenović, generalni sekretar Udruženja reciklera Srbije, biće nam sagovornik na temu izmena i dopuna Zakona o upravljanju otpadom.

Mileva Ličina, izvršna direktorka udruženja „Uvek s decom", i Bojana Mašković, kompozitorka i kreatorka projekta najaviće humanitarni događaj „Dete od snova".

Dušica Marinović iz Zmajevih dečjih igara uključiće nam se u program povodom obeležavanja godišnjice rođenja Čika Jove Zmaja i dodele nagrade "Rade Obrenović".

Snežana Simonović, sekretar Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje, najaviće Deseti međunarodni festival pantomime „Phantomfest" u Vranju.

Kao i svakog dana, prenosimo najsvežije vesti iz zemlje, regiona i sveta.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković

Probudite se uz Radio Beograd 1!

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво