Читај ми!

Novak sa peharom iz Tel Aviva stigao u Nur Sultan

Naš Novak Đoković juče je osvojio ATP turnir u Tel Avivu iz serije 250, pošto je u finalu savladao Hrvatskog tenisera Marina Čilića sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:4 za 95 minuta igre. Ovo je Đokoviću bio prvi zvanični turnir posle osvjanaja Vimbldona još u julu mesecu, a ukupno 89 titula u karijeri.

Danas počinje novi teniski turnir u Nur Sultanu, iz serije 500, što je privuklo mnogobrojne vrhunske tenisere pred kraj sezone. Đoković je već stigao tamo i zanimljivo doputovao je u istom avionu sa jučerašnjim finalistom i velikim prijateljem Marinom Čilićem. Novak će na startu u prvom kolu kao četvrti nosilac igrati protiv Čileanca Kristijana Garina. Laslo Đere neće pre 16 časova početi svoj duel sa Anrejom Rubljovim koji je peti nosilac. Sa druge strane azije u Tokiju, Miomir Kecmanović igraće sutra u prvom kolu protiv domaćeg predstavnika Jošihita Nišioke.

Ovim teniskim povodima, razgovaraćemo sa teniskim stručnjakom Radmilom Armenulićem.

U toku je 13. kolo fudbalske Superlige Srbije. Čukarički od 16 časova dočekuje Radnički iz Niša u poslednjem meču kola. Juče su odigrane tri utakmice, u derbiju kola Partizan je savladao Vojvodinu sa 4:1 u Humskoj ulici. Crvena zvezda je kao gost u Novom Sadu bila bolja od ekipe Mladosti GAT sa 4:0, dok je Radnički 1923 u Subotici pobedio Spartaka sa 2:1. Čućete izjave svih aktera sa jučerašnjih susreta.

Igra se prvo kolo regionalne ABA lige u Košarci. Srpski timovi nastupili su ovog vikenda, a večeras od 18 časova srpski derbi FMP - Megabasket. Aktuelni šampion Crvena zvezda savladala je MZT iz Skoplja, Paritzan je sinoć bio bolji od Cibone, Borac je na gostovanju poražen od Cedevita Olimpije. Snimili smo izjave aktera svih susreta.

O svemu ovome i ostalim sportskim vestima od 15 i 30 do 16 časova u Sportskom Žurnalu. Današnje izdanje vodi i uređuje Miloš Panić.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво