Čitaj mi!

Humoristička emisija

Svet je svojevremeno potresla vest da je preminuo čuveni sovjetski političar Mihail Gorbačov. Ipak, Gorbačov je bio mnogo voljeniji na Zapadu nego u majci Rusiji… Naime, Rusi su ga toliko krivili za raspad SSSR-a da su ga mnogi zvali Mihail Joko Ono Gorbačov.

Jedan bik je ušetao u banku u Izraelu, a isteran je tek uz pomoć veterinara... Da, reč je o biku. Da je bio vo on bi odmah podigao kredit.

Italija je rešila da prestane sa proizvodnjom vina na čijoj se etiketi nalaze Adolf Hitler i Benito Musolini. Pokazalo se da ova vina ne vole da se mešaju ni sa jednim drugim. Takođe, isključivo su bela vina... Crvenu boju ne mogu očima da vide!

Najveći udeo najstarijih putničkih automobila (20 godina i više) evidentiran je u Litvaniji i Rumuniji... Znači, ja sam ili Litvanac ili Rumun, jer i dalje vozim mog dragog Jugića, 82-go godište.

U vremenu krize narodi su prinuđeni da se odriču čak i osnovnih namirinica. Saudijska Arabija je na ivici odluke da zabrani brašno. Razlog je što su carinici u jednoj pošiljci pronašli 46 miliona tableta amfetamina. Naručilac pekar je postao sumnjiv jer su njegove mušterije počele da se smeju ko ludi na brašno.

Muzički urednik Dragan Dimić.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon.

broj komentara 0 pošalji komentar