Čitaj mi!

Erdogan u Beogradu – politički i ekonomski značaj posete

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan boravi u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji a domaćin mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon brojnih dosadašnjih susreta odnosi dvojice državnika, kao i odnosi dve zemlje, ocenjeni su kao veoma bliski i sadržajni.

Koje su najvažnije teme i poruke koje se šalju sa današnjeg susreta? Kakva je uloga Turske u zamršenim odnosima na Zapadnom Balkanu? Kako se još može povećati obim ekonomske saradnje dve zemlje? Da li će turske kompanije nastaviti da investiraju u Srbiji, posebno u nerazvijenim područjima?

Gosti emisije su Vladislav Jovanović, nekadašnji šef diplomatije i ambasador u Turskoj i Aleksandar Međedović, član Saveta za investicije u inostranstvu i Odbora za inostrane ekonomske odnose turske privrede.

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević.

broj komentara 0 pošalji komentar
U središtu pažnje U središtu pažnje

Autor:
Redakcija magazinskog programa

Svakoga radnog dana emisija "U središtu pažnje" donosi intervju sa našim najboljim analitičarima i komentatorima, političarima i ekspertima, društvenim inovatorima i drugim poznatim ličnostima, ili ličnostima koje će ubrzo postati poznate. [ detaljnije ]