Filmovi na štiklama i sport

Ostanak i aktivno bavljenje poljoprivredom, prioritet su većini lokalnih samouprava u Republici. U Beloj Palanci su čak polovinu budžeta za poljoprivredu usmerili u tom pravcu. Čućete kakvi su rezultati i šta sve mladi u poljoprivrednoj proizvodnji pokreću, zahvaljujući ovim sredstvima.

Iznajmljivanje prevoznog sredstva - nekada zaprega i šinskih kola, danas automobila je biznis o kom prvi pisani tragovi postoje od 1904. U današnje vreme - kola se češće iznajmljuju leti, ali pođednako - i luksuzni i teretni, ili samo udobni automobili. Ovog jutra ćete saznati šta je sve potrebno za rentiranje i koliko košta iznajmljivanje vozila.

Bavićemo se sportom, tačnije - sportovima više nego inače, čak i u pitanju jutra. Zanima nas vaše mišljenje o odluci koju je doneo selektor Svetislav Pešić, povodom daljeg učešća Miloša Teodosića u košarkaškoj reprezentaciji.

Drugi festival filmskih autorki „Filmovi na štiklama" svečano je otvoren, u Art bioskopu Kolarčeve zadužbine, projekcijom nagrađivanog ostvarenja „Kelti" Milice Tomović. Šta još donosi ovaj zanimljiv kulturni događaj, čućete u poslednjem satu našeg jutarnjeg programa.

Sa vama je Dejan Nikolić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво