Čitaj mi!

Humoristička emisija

Sve je više pametnih telefona, pametnih televizora, pametnih automobila, pametnih pegli i ostalih. Dakle, sve je više pametnih tehičkih pomagala, ali je zato sve manje pametnih ljudi.

Samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je korona kod njega bila čisto turistički, predsednik Bajden je ponovo bio pozitivan. Zaista je šteta što se profesionalno ne bavi ugostiteljstvom, jer je očigledno da mu se gosti redovno vraćaju.

Lider Ukrajine Zelenski se nedavno slikao za naslovnicu „Voga" ali se slika o njemu u Rusiji nimalo nije popravila. A lepo je rekao uredniku da upotrebi foto-šop i filtere.
Ako ništa drugo, Zelenski je kao i svako lice sa naslovne strane, uspeo da postane deo vojničkih snova. Bar ruskih.

Prošle nedelje zaratili su Silvester Stalone i Dolf Lundgren. Njihov filmski sukob odigrao se osamdesetih u filmu „Roki 3".  Predsednik Bajden smatra da će iz današnjeg sukoba kao pobednik da izađe Stalone, zato što bez starca nema udarca.

Srpska bacačica koplja Adriana Vilagoš osvojila zlatnu medalju!  Da, da ovo je do sada jedini slučaj da Srbi na međunarodnoj sceni budu nagrađeni za odbacivanje oružje.

Autori: Aleksandar Stojadinović i Zoran Nikolić
 

 

broj komentara 0 pošalji komentar