Čitaj mi!

Noć na 33 obrtaja

Gost Željko Bebek.

Autobiografija legendarnog rokera Željka Bebeka, pod nazivom „Svima u inat" pojavila se krajem prošlog meseca. To je knjiga u kojoj je pevač otvorio dušu i predstavio svoje skrivene životne epizode, uspone i padove.

U "Noći na 33 obrtaja" imaćete prilike da čujete ekskluzivni intervju u kome je otvoreno govorio o radu na knjizi, odnosima u "Bijelom dugmetu" i o načinu na koji je izbačen iz grupe.

Saznaćemo i šta je njegov otac mislio o muzici kojom se bavi, o odnosu medija prema njegovoj solo karijeri i koliko je imao početaka u životu. Otkriće nam i da li je album "Koncert kod Hajdučke česme" iz 1977. godine zaista sniman uživo, da li je nešto prećutao u autobiografiji i kada će imati koncert u Beogradu.

Autor i voditelj: Tanja Gajović

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]