Читај ми!

Tri miliona koraka za decu obolelu od raka

Udruženje „Uvek sa decom“ i Udruženje dobrih ljudi „Ognjište“ organizuju humanitarnu akciju „Tri miliona koraka - za besplatan smeštaj deci oboleloj od raka sa porodicom“ koja počinje danas u mestu Omoljica kod Pančeva i završava se 22. maja 2022. u manastiru Ostrog. Roditeljima dece koja iz svih delova Srbije dolaze na lečenje u Beograd, udruženje „Uvek sa decom“ obezbedilo je smeštaj u stanu u Smiljanićevoj ulici. Stan je opremljen da bude privremeni dom deci i njihovim roditeljima i u njemu je u protekle četiri godine boravilo 49 dece sa roditeljima. Više o ovoj akciji čućemo od Mileve Ličine, predsednice Udruženja „Uvek sa decom“.

Prvo voće i povrće je već na pijacama i cene su bar u Beogradu prilično visoke. Uvozne jagode koje su u početku koštale i 1000 dinara, sada koštaju oko 600, a počele su da stižu i domaće. Šta možemo da očekujemo ovog proleća i leta razgovaram sa agroanalitičarem Dragom Cvijanovićem.

U Beogradu počinje Sajam automobila i motocikala i traje naredna tri dan, tačnije do nedelje uveče. To je prvi sajam automobila u Evropi koji se organizuje posle pandemije kovida 19, a posvećen je električnim i hibridnim automobilima. Sajam najavljuje Milan Belin, predsednik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova.

Ovoga jutra govorimo i o mimikriji, a predstavićemo i knjigu „Ukusi Vranja".

Urednik i voditelj: Nikolina Miljković

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи