Čitaj mi!

Muzej na fakultetu

Dvorana skeleta, Soba vlažnih eksponata i Salon preprariranih životinja, su mesta koje možete videti samo na Veterinarskom fakultetu u Beogradu. Posetili smo Muzej katedre za anatomiju ove ustanove, i donosimo vam izuzetno zanimljive priče – i o eksponatima i o muzeju.

Danu koji dolazi posle „crnog petka", trgovačkog i marketinškog praznika, još niko nije dodao boju - ali, kako je to - Dan uzdržavanja od kupovine, kad bi trebalo, kako kažu, snagom svoje volje, da se suzdržimo od kupovine - povešćemo vas u razgledanje - pijaca. Šetnja kroz pijace, biće ovog jutra obogaćene posebnim ponudama: na pijaci u Zemunu, biće održan „Karavan zimnice", a na Paliluli „Dizajn vikend" - prenećemo i vama delić atmosfere.

Naši dopisnici javljaju o istoričaru koji je uz ovce završio fakultet, izložbi ikona u Leskovcu kao i turističkoj ponudi Kruševca.

U večernjim satim, kolege sa našeg Drugog programa će imati na Kolarcu još jedno veče poezije - detalje donosimo na samom kraju današnjeg jutarnjeg programa.

Sa vama je Ružica Zorkić-Radičević.

broj komentara 0 pošalji komentar