Čitaj mi!

Visok procenat vakcinisanih studenata medicine

Čak 75 odsto studenata Beogradskog univerziteta nije vakcinisano, proizilazi iz podataka kojima raspolažu Studentski centar i Studentska poliklinika. Dekan Medicinskog fakulteta, prof. Lazar Davidović, nedavno je rekao da je procenat vakcinisanih studenata medicine šeste godine 92 odsto. Kakav se zaključak može izvući iz očigledne razlike u broju vakcinisanih akademaca? Kako se odvija nastava na Medicinskom fakultetu u vreme epidemije?

Gosta emisje, prof. Lazara Davidovića, koji je i načelnik Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije pitaćemo i kako se obavljaju operacije u uslovima epidemije, da li uspevaju da zbrinu pacijente kojima je hiruško zbrinjavanje neophodno i kako korona utiče na bolesti krvnih sudova.

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević

broj komentara 0 pošalji komentar
U središtu pažnje U središtu pažnje

Autor:
Redakcija magazinskog programa

Svakoga radnog dana emisija "U središtu pažnje" donosi intervju sa našim najboljim analitičarima i komentatorima, političarima i ekspertima, društvenim inovatorima i drugim poznatim ličnostima, ili ličnostima koje će ubrzo postati poznate. [ detaljnije ]