Читај ми!

Visok procenat vakcinisanih studenata medicine

Čak 75 odsto studenata Beogradskog univerziteta nije vakcinisano, proizilazi iz podataka kojima raspolažu Studentski centar i Studentska poliklinika. Dekan Medicinskog fakulteta, prof. Lazar Davidović, nedavno je rekao da je procenat vakcinisanih studenata medicine šeste godine 92 odsto. Kakav se zaključak može izvući iz očigledne razlike u broju vakcinisanih akademaca? Kako se odvija nastava na Medicinskom fakultetu u vreme epidemije?

Gosta emisje, prof. Lazara Davidovića, koji je i načelnik Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije pitaćemo i kako se obavljaju operacije u uslovima epidemije, da li uspevaju da zbrinu pacijente kojima je hiruško zbrinjavanje neophodno i kako korona utiče na bolesti krvnih sudova.

Urednik i voditelj je Ivana Pribićević

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво