Čitaj mi!

IN MEMORIAM Vojin Vojinović (1962-2021)

U Beogradu je posle duže bolesti preminuo novinar Radio Beograda Vojin Vojinović. Bio je prepoznatljiv glas Radio Beograda 202 i Prvog programa Radio Beograda.

Radijsku karijeru počeo je da gradi još osamdesetih godina prošlog veka, kao reporter a potom i voditelj brojnih sportskih, muzičkih, zabavnih, magazinskih i drugih emisija - od jutarnjeg do noćnog programa, uključujući i nekadašnje, čuveno Beogradsko letnje prepodne.

Ostaće posebno upamćeni njegovi autorski noćni programi Bajka i Još ovaj put Radio Beograda 202 i Šimike i šampite Prvog programa Radio Beograda.

Noćas slušamo emisiju Šimike i šampite  emitovanu aprila 2019. godine i priče Vojina Vojinovića o muzici, filmu Alfreda Hičkoka „Vrtoglavica", o beogradskoj kafani „Poslednja šansa"i „Zvezdanim noćima" na Kalemegdanu.

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]