Najnovija saznanja o Kovidu 19

Projekat „Zajedno za aktivno građansko društvo“ ima za cilj da građani aktivnije učestvuju u procesima donošenja odluka, naročito na lokalnom nivou. Projekat sa više od 5 miliona evra finansira Vlada Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju, a sprovode ga švajcarska nevladina organizacija HELVETAS i Udruženje građana za demokratiju i građansko obrazovanje „Građanske inicijative“. O realizaciji tog projekta za naš program govoriće programska savetnica, Danijela Božović.

Danas i sutra u Beogradu se održava Simpozijum „KOVID-19 U SRBIJI - SOPSTVENA ISKUSTVA". U toku dva dana trajanja Simpozijuma biće održana predavanja stručnjaka sa najnovijim saznanjima iz ove oblasti, a saznaćemo i šta je sve naučeno u proteklih godinu dana o ovoj infekciji. O programu Simpozijuma za naš program govori prof. dr Tomislav Preveden.

Zalihe krvi u Srbiji su na minimumu i to je problem sa kojim se Zavod za transfuziju krvi bori već više od godinu dana od početka pandemije. O trenutnoj situaciji govoriće Gordana Antuljeskov iz Zavoda za transfuziju krvi Srbije.

Autor i voditelj Igor Obračević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво