Čitaj mi!

Ekonomsko osnaživanje žena kroz obuke za zanate

Uprkos situaciji izazvanoj koronavirusom, Udruženje poslovnih žena Srbije pronašlo je način da onlajn realizuje projekat "Ekonomsko osnaživanje ranjivih grupa žena kroz obuke za zanate". Slične obuke održane su i pre dve godine. O ideji i ciljevima projekta za naš program govoriće Dragana Dobrosavljević iz Udruženja poslovnih žena Srbije.

U emisiji „Uhvati dan" predstavićemo i Udruženje neformalnih negovatelja koje čine uglavnom srodinici koji se brinu o obolelima od Alchajmerove bolesti. Udruživanjem, oni žele da pomognu, ali i da ukažu na sve probleme koje izaziva ta opaka i na žalost, na našim prostorima, sve prisutnija bolest.

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj nedavno je predstavila 13-to izdanje "Sive knjige" sa preporukama za poboljšanje uslova poslovanja u Srbiji. Vlada je usvojila ranije preporuke kao što su pokretanje portala javnih nabavki, izmene Zakona o fiskalizaciji koji treba da obezbedi veći stepen digitalizacije tog procesa. U našem jutarnjem programu saznaćete koji su prioriteti NALED-a za ovu godinu.

Autor i voditelj Igor Obračević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]