Čitaj mi!

Kreće masovna vakcinacija stanovništva protiv koronavirusa

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić predsedavaće sednicom državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju koja će biti održana u osam časova u Palati Srbija. Po završetku sednice očekuje se i obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje ćemo uživo prenositi u našem programu.

Kako meteorolozi najavljuju, ovih dana ćemo izaći iz hladnog talasa, sneg u nižim predelima počeće da se topi, ali na planinama i dalje ostaje. U sred zime vrlo su česti i snežni smetovi, ovoga jutra saznaćemo kako se treba ponašati ukoliko se nađemo u problemu koji prouzrokuju obilne snežne padavine. Iskustva i savete sa nama će podeliti Stefan Drakulić, spasilac iz Gorske službe spasavanja.

Ovoga jutra posetićemo i jug Srbije gde veliki broj sela već nekoliko dana nema struju. Od našeg reportera saznaćemo da li je rešenje problema na vidiku.

U našem jutarnjem programu ugostićemo i Sekretara za kulturu grada Beograda, Ivana Karla, tema našeg razgovora biće promena termina održavanja ovogodišnjeg FEST-a i nešto izmenjena forma održavanja kulturnih manifestacija u ovoj godini.

Autor i voditelj Igor Obračević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]