Radio Beograd - 96 godina najstarijeg elektronskog medija na Balkanu

Danas je 1. oktobar, dan kada Radio Beograd slavi 96-ti rođendan. Takođe i dan kada će biti dodeljena najznačajnija priznanja naše kuće, "Zlatni mikrofon", godišnja nagrada za stvaralaštvo, doprinos kvalitetu i slušanosti programa i studentska nagrada za kreativni doprinos radio izrazu, "Neda Depolo". U našoj emisiji ugostićemo jednog od ovogodišnjih laureata, najlepši glas Radio Beograda i dugogodišnju muzičku urednicu našeg programa, Bilju Krstić.

Na većini državnih fakulteta počinje nova akademska godina. Neki brucoši ući će u slušaonice, dok će većina studenata imati onlajn susrete s profesorima. O tome koliko su fakulteti spremni za početak nastave i kako će se ona odvijati, za naš program govori rektorka Beogradskog Univerziteta, Ivanka Popović.

Danas počinje imunizacija građana protiv sezonskog gripa u Domovima zdravlja u Srbiji. Ove godine država je obezbedila više od 500.000 doza, oko 200.000 doza od instituta Torlak i oko 344.000 doza stiglo je iz inostranstva. U našoj emisiji saznaćete kada je najbolje vreme da se vakcinišete i koja vrsta vakcine je dostupna stanovništvu. Vakcine su besplatne i poželjno je da ih prime hronični bolesnici i osobe starije od 65 godina.

Urednik i voditelj Igor Obračević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво