Koliko je snažno vaše srce?

Na Svetski dan srca jutarnji program većim delo posvećujemo preventivi i iskustvima kada su srčana oboljenja u pitanju. Moji gosti biće prof. dr Branko Beleslin, kardiolog u Kliničkom centru Srbije, Aca Seltik, frontmen grupe Ortodoks Kelts koji je imao dva infarkta, oba tokom koncerata , a i sa vama u Pitanju jutra, razgovaramo o ovoj temi.

Od prvog oktobra strani turisti moći će da budu prijavljeni samo na jedan način, a o načinu i pozivu za kategorizaciju turističkog smeštaja, ali i o kulturnim manifestacijama u Beogradu ragovaramo sa  Marijom Vuković, Rukovodiocem sektora za turizam i ugostiteljstvo i Nadom Radosavljević Zec, Načelnicom odeljenja za turizam u gradskom Sekretarijatu za privredu.

Danas je tačno pedeset godina od kada je Milutin Veljković posle 464 dana izašao iz pećine Samar u Kopajkošarama kod Svrljiga. Oborio je svetski rekord ali je i tokom boravka u pećini sproveo razne eksperimente. Ovaj dan će biti večeras svečano obeležen, a mi u program uključujemo njegovog sina, Aleksandra Veljkovića.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара