Kako povećati bezbednost na pružnim prelazima?

Međunarodni železnički saobraćaj na relaciji Beograd – Bar koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Crnom Gorom, ponovo se uspostavlja od večeras. U našoj emisiji saznaćete koje mere prevencije će biti sprovodjene tokom putovanja shodno preporukama nadležnih zdravstvenih i međunarodnih železničkih institucija. Predstavićemo i novu aplikaciju Železnica Srbije "Pružni prelazi" koja ima za cilj povećanje bezbednosti na pružnim prelazima u zemlji.

Jedan od najvećih muzičkih festivala na svetu EXIT pokrenuo je projekat LIFE STREAM zajedno sa Svetskim programom za hranu UN, sa ciljem da se pomogne milionima ljudi širom sveta. Festival počinje večeras i okupiće velika svetska i regionalna muzička imena, o tome razgovaramo sa Nevenom Sekulić, pr asistentom Exit festivala.

Posle FEST-a, poslednjeg velikog kulturnog dogadjaja uoči proglašenja pandemije, ponovo je jedan renomirani filmski festival pred Beogradjanima. Najavljujemo Beldoks, Medjunarodni festival dokumentarnog filma koji počinje večeras u Beogradu.

Autor i voditelj Igor Obračević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]