Reke i jezera umesto plavetnila mora

Zbog pandemije virusa Kovid -19, Jadransko, Jonsko, Egejsko more, ali i neke daleke destinacije gde bismo uživali u velikom plavetnilu čine se još dalje i, praktično, nedostižne. Dobra strana je da ponovo upoznajemo prirodne lepote Srbije. Iz tog razloga, u pitanju jutra, pozvaćemo vas da nam kažete gde se kupate ovog leta i da nam otkrijete neke skrivene kutke Srbije. Osim toga, imaćemo i mi jedan predlog za vas s obzirom da je proteklog vikenda otvoreno rekonstruisano plivalište SC Tasmajdan.

U temi jutra govorićemo o krizi u kojoj se, usled pandemije, našla mesna industrija Srbije, problem plasmana robe, nestabilnog tržišta i neodgovarajuće cene za proizvođače mesa.

Posetićemo i virtuelni Dečji naučni kamp u organizaciji Centra za promociju nauke koji je ove nedelje okupio više stotina mališana koji vole nauku.

Družićemo se ovog jutra i sa hrabrim ljudima iz Gorske službe spasavanja koji su proteklog vikenda imali rekordan broj intervencija ove godine, 18.

Autor i voditelj: Igor Obračević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]