Svetski dan deteta

Deca čine oko 17% stanovništva Srbije. Ima ih preko milion. Ali njihov glas ni izdaleka nije proporcionalan njihovom udelu u našoj populaciji. Prvi jun je njihov dan, a mi istražujemo kako žive deca u Srbiji i koliko mi odrasli mislimo na njih i borimo se za njihove interese?

Ova pitanja postavićemo našim slušaocima u redovnoj rubrici "Pitanje jutra", ali i našoj sagovornici Jeleni Paunović iz Centre za prava deteta.

U emisiji ćemo govoriti o deci iz još jednog ugla - šta su naučila tokom onlajn nastave i da li će im novi vid učenja koristiti u klasičnoj školi? U tome će nam pomoći psiholog Marina Nadejin specijalizovana za rad sa adolescentima i mladima.

U danu kada počinje dalje popuštanje mera u našoj zemlji, čućemo i prilogB iljane Šujdović o tome kakva je situacija na tržištu nekretnina posle ukidanja vanrednog stanja.

Najavićemo početak rada "drajv-in" bioskopa na Adi Ciganliji, kao i otvaranje Turističkog info centra u nautičkom selu "Biser" u Boljevcima nadomak Beograda.

Govorimo i o konkursu za foto priče o filantropiji i solidarnosti koji se istovremeno sprovodi u Srbiji i svim zemljama Evropske unije.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković.

Budite uz vaš Radio Beograd!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво