Izolacija - više razvoda ili više beba?

Početak današnjeg Jutarnjeg programa obeležiće vesti koje su - i u našoj zemlji, i u svetu - obojene sve snažnijim prisustvom i rasprostiranjem virusa korona, kao i uticajem toga na praktično sve sfere javnog i privatnog života. I tokom programa, do 10 časova, prioritet će nam biti sve nove informacije koje budu pristizale, a značajan prostor odvojićemo i za aktuelne komentare stručnjaka iz različitih oblasti.

Vodeća britanska advokatica za brakorazvodne parnice nagovestila je u parlamentu da će duži vremenski period zajedničkog boravka u zatvorenom prostoru mnoge parove dovesti do kraja njihovih (van)bračnih veza.  Pitaćemo Vas da li i vi mislite tako ili bi to možda moglo da svetu, pa i našoj zemlji, donese više beba? Da li je izolacija možda pogodna i za povećanje nataliteta, bez obzira što je malo kome do malo čega...?

Predstavićemo vam jednu od nastavnica koja je ostavila najbolji utisak u nastavi "na daljinu",  Danijelu Kvas koja predaje srpski jezik i knjizevnost u OŠ "Duško Radović" na Novom Beogradu, ali, sada, i na RTS-u.

Čućete i koliko su solidarni pčelari i vredne žene u Bačkom Monoštoru, kako će Beogradska filharmonija nastupati po stanovima i kućama te kako je prvih desetak dana u izolaciji prošlo kod starijeg beogradskog bračnog para Juković.

Sa vama - Elizabeta Arsenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво