Među svetovima svet

Noćašnja emisija biće posvećena tumačenju snova. Snovi nas fasciniraju, nekada plaše, rastužuju, ljute. Mogu biti lucidni, predskazujući, ponavljajući, a odraz su našeg nesvesnog. Naše gošće, Ksenija Roganović i Marija Milutinović iz Centra za edukaciju i lični razvoj Ancora, pomoći će nam da razumemo elemente sna i zašto se pojavljuju baš u tom obliku. Takođe će nam objasniti kako da te teorijske koncepte proživimo i povežemo svet snova sa svakodnevnim životom. Jer sanjati i sećati se snova, znači biti u kontaktu sa sobom i svojim unutrašnjim svetom.

U drugom satu ćemo nastaviti sa direktnim uključenjem naših slušalaca putem brojeva telefona 011/323 50 99 i 011/323 52 99 kako bismo upoznali i bolje razumeli jedni druge.

Autor emisije je Branka Kordić, klinička psihološkinja.
broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]